Skriv ut

Sallad, juice & smörgåsar

Prova vår härliga salladsbar! Här hittar man juicer, tapas, sallad i Raw-anda och charkuterier. Plocka och blanda som du vill till lunchsalladen eller lite smått och gott till kvällen eller helgmyset.

Sallader

Hur och när vill du ha din sallad? Vi tycker främst att en sallad ska smaka mycket, vara full av nyttiga näringsämnen, hålla en hög kvalité och ha den där lilla extra touchen, olika texturer, färger och smaker.

Hos oss kan du välja att plocka som du vill i vår härliga tapas- och salladsbar.

Vi har inspirerats av medelhavets plock och Raw-anda med rårivet i härliga färger, oliver, kronärtskockor, soltorkade tomater med massor av annat smarrigt från vår chark. Toppa gärna med goda och nyttiga oljor och dressingar från butiken.

Lunch- eller kvällssallad? Picknickkorgen? Plock till Fredagsmyset? Lördagslyxen?

Möjligheterna är många och du väljer.

Juicer

Färskpressade juicer är bra och nyttigt för din kropp och knopp på alla sätt.Tränar du? Visste du då att rödbetor och spenat är ypperliga godbitar för muskeluppbyggnad, ökad prestationsförmåga, är bra för immunförsvaret och är fyllda av antidoxidanter.

Detoxar du eller kör 5:2-dieten? Då är våra juicer ett bra komplement för dig då de är kroppsrenande, uppiggande och nyttiga. Kom in och beställ för hela dagen eller varför inte för hela veckan?

Vi pressar våra juicer på plats dagligen. De innehåller rena frukter och grönsaker utan tillsatser och passar som morgondrink, mellanmål eller bara för att det är gott!

Smörgåsar

Får vi fresta med en härlig grillad surdegssmörgås eller en välfylld Serrano och Parmesan ciabatta?

Vårt bröd kommer dagligen från Mats Bageri för vad passar inte bättre till våra smakrika charkuterier än bröd från en landslagsbagare?

Det är inte säkert att du finner samma smörgås varje gång du kommer hit, för här varierar det! Ibland är vi sugna på Chevré med honung och valnötter och ibland vill vi ha en smörgås fylld med ekologisk Gorgonzola och Vitlökssalami. Våra smörgåsar är alltid fyllda med delikatesser från vår butik, såväl ostar som pesto eller chark.

Våra öppettider

Månd-Fred 10:00-18:00
Lördagar    10:00-15:00
Söndagar   Stängt

Kontakta oss

Tel: 0155-21 44 40
Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Facebook2